国产成人精品在线-国产成人精品综合-国产成人精品综合久久久-国产成人精品综合在线-天天做日日爱夜夜爽-天天做日日干

Scan code consultation:
0755-2102 2109
Service
Current location: Home Service Ex CCC certificate
Questions about converting explosion-proof electrical to explosion-proof CCC certification

SINO Testing Services

| 2019-12-12|Return

Recently, the State Administration for Market Regulation issued an implementation announcement on converting explosion-proof electrical products from production licenses to mandatory product certifications. The announcement clearly states that from October 1, 2019, explosion-proof electrical appliances, household gas appliances, and household refrigerators with a calibrated capacity of 500L or more will be included in the scope of CCC certification management. And the transition period is one year. Starting from October 1, 2020, the above products shall not be manufactured, sold, imported or used in other business activities without obtaining mandatory product certification certificates and without labeling mandatory certification marks. This means that in the future, the application for explosion-proof certification by enterprises will become mandatory CCC certification and will be implemented in accordance with the implementation rules of CCC mandatory certification.


image.png


As explosion-proof electrical products transition from production licensing to mandatory product certification, enterprises will inevitably have various questions about the certification qualifications and processes for explosion-proof electrical products during and after the transition period in the next year.

1. Is there a designated product catalog for the mandatory certification of explosion-proof electrical products?

Answer: Yes. At the same time as the State Administration for Market Regulation issued a notice on the transformation of explosion-proof electrical products from production licenses to mandatory national product certification, it also released a product scope for explosion-proof electrical products from production licenses to mandatory certification. Products included in the product catalog must be produced, sold, or engaged in other business activities with a valid production license or CCC certification during the transition period. After the transition period, only valid CCC certification can be relied upon for factory production, sales, or other business activities.

2. How can explosion-proof electrical products outside the product catalog be certified?

Answer: Currently, the product catalog only includes most of the explosion-proof electrical equipment, but there are still some explosion-proof electrical equipment, such as large system equipment, explosion-proof lamps, etc., which are not included in the product catalog. Therefore, it is necessary to apply for an explosion-proof certificate as before and obtain an explosion-proof certificate before they can be used in explosive hazardous areas.

3. What if the products in the explosion-proof CCC certification catalog that are applying for explosion-proof certification or have already obtained explosion-proof certification are converted to CCC certification?

Answer: The transition period from explosion-proof electrical to CCC certification is from October 1, 2019 to October 1, 2020, lasting for one year. If the type test report issuing the explosion-proof certificate is from a CCC designated laboratory, the explosion-proof certificate is valid during the transition period. But it is also necessary to review whether there are any missing items in the testing items in the report. If there are missing items, supplementary tests need to be conducted, and the report needs to be converted into CCC report format.

4. What are the requirements for applying for enterprise qualifications after the mandatory certification of explosion-proof electrical products?

Answer: Compulsory product certification, also known as CCC certification, is a certification mode that involves type testing, initial factory inspection, and supervision after obtaining certification. Simply put, it means conducting factory inspections. The applying enterprise must have production/inspection/factory qualification capabilities (or OEM/ODM qualification).

5. What are the requirements for key components after converting explosion-proof electrical to CCC certification?

Answer: If the key components are within the scope of explosion-proof CCC certification, they must be purchased with explosion-proof CCC certified components.

6. After converting to CCC certification for explosion-proof electrical, is the certificate obtained a CCC certificate or an explosion-proof qualification certificate? Or do you have both certificates?

Answer: Two types of certificates are required. Conducting a test at the designated laboratory center of CCC can obtain both the explosion-proof certificate and CCC certificate simultaneously.

7. Can explosion-proof electrical products that are not within the scope of the explosion-proof CCC certification be produced, sold, and operated normally by simply applying for an explosion-proof certificate?

Answer: Yes. However, accessories listed in the CCC catalog must be purchased from products with CCC certification.

8. Regarding product nameplates (certification marks), do products that have obtained explosion-proof CCC certification have CCC marks or Ex marks printed on them?

Answer: Both CCC and Ex marks are required. The CCC mark is a regulation of the CCC system, while the Ex mark is a regulation of explosion-proof standards.

9. The implementation rules for the conversion of explosion-proof electrical products to CCC certification have been released, indicating the application of Class I/II/III explosion-proof electrical products. Therefore, do explosion-proof products used in Class I coal mines also need to undergo CCC certification? Is it a mandatory requirement for CCC certificate and coal safety certificate?

Answer: CCC certificate, explosion-proof qualification certificate, Ex certificate, coal safety MA certificate, three necessary certificates

10. A composite explosion-proof product that has obtained an explosion-proof certificate is not included in the explosion-proof CCC catalog, but the components inside belong to the CCC catalog. How should this be handled?

Answer: If the components are self-produced, a CCC certificate must be applied for. If they are purchased externally, components with CCC certificates need to be purchased.

11. How to conduct factory supervision for explosion-proof electrical CCC certification?

Answer: As shown in the table below

image.png
12. After the explosion-proof conversion to CCC, will the factory issue the certificate first or will it be inspected after the certificate is issued?

Answer: Generally, factory inspections are conducted before issuing certificates.


13. Does the explosion-proof CCC certification require the provision of enterprise standards and manuals? Can key components be reported?

Answer: Enterprise standards, user manuals, and control lists must all be filed.


14. Can I use a foreign explosion-proof certificate to transfer to CCC? What documents do I need to provide?

Answer: No, the foreign explosion-proof certificate testing unit is not our CCC designated laboratory, so the report issued is not recognized. In the future, imported products must undergo CCC certification in China as long as they are listed in the CCC catalog.


15. Is the original production license still valid after the transformation of explosion-proof electrical products to mandatory product certification?

The announcement stipulates that the transition period for explosion-proof electrical products to mandatory product certification is one year. During this transition period, with a valid production license, production, sales, or other business activities can continue. After the transition period, the State Administration for Market Regulation will cancel all original production licenses.

Service Hotline: 18924609560 (same WeChat account)


Related Recommendations
Contact us
0755-2102 2109
Add: 13F, Building C, Kangjia Guangming Technology Center, No. 288 Xingxin Road, Guangming District, Shenzhen
Follow us
Copyright: Shenzhen Zhongnuo Testing Technology Co., Ltd. 粵ICP備18004888號(hào)
Service Hotline
18924609560
點(diǎn)擊這里給我發(fā)消息 1354407946
點(diǎn)擊這里給我發(fā)消息 1354407946
自拍偷在线精品自拍偷99| 亚洲熟妇色av一区二区浪潮| 80S电影天堂在线| 波多野结衣乳巨码无在线| 久久久久成人精品无码中文字幕| 脱岳裙子从后面挺进去电影| EEUSS影院WWW在线观看| 久久高清内射无套| 午夜三级手机在线电影| 菠萝视频免费最新在线观看| 强壮公把我一次次弄上高潮| 伊人久久大香线蕉AV五月天宝贝| 国产尤物亚洲精品不卡| 色偷偷88888欧美精品久久久| 亚洲人成网站在线播放942| 国产裸拍裸体视频在线观看| 日日摸夜夜添夜夜添无码免费视频| √新版天堂资源在线资源| 久久发布国产伦子伦精品| 亚洲欧美精品伊人久久| 国产亚洲AV☆浪潮在线观看| 熟妇一区二区三区| YY111111少妇影院免费观| 蜜桃AV麻豆AV天美AV| 亚洲色偷偷偷网站色偷一区人人澡 | 全彩漫画口工18禁无遮H| 在线播放免费人成毛片乱码| 精品视频国产香蕉尹人视频| 小12国产萝裸体视频福利| 国产亚洲精品第一综合另类灬 | 精品无码视频一区二区三区| 亚洲午夜性春猛交ⅩXXX| 国产亲妺妺乱的性69视频播放| 熟妇女人妻丰满少妇中文字幕性生活 | 亚洲AⅤ日韩AV电影在线观看| 公和我做好爽添厨房| 人与畜禽CROPROATION| AV无码久久久久不卡网站下载| 鲁大师在线观看视频在线播放| 亚洲无日韩码精品| 乱世儿女国语免费观看| 97人妻天天爽夜夜爽二区| 老头扒开粉嫩的小缝亲吻网站| 亚洲人成亚洲精品| 老奶奶BGMBGM人与自然| 一边捏奶头一边高潮视频| 久久久97精品国产一区蜜桃| 亚洲欧美偷拍另类A∨| 老熟妇仑乱视频一区二区| 696969大但人文艺术正道| 内射中出日韩无国产剧情| 18一20亚洲GAY无套| 人妻少妇看A偷人无码| АⅤ资源新版在线天堂| 情人伊人久久综合亚洲| 丰满熟妇大肉唇张开| 色欲AV无码一区二区三区| 国产精品亚洲二区在线观看| 五月天天爽天天狠久久久综合| 国产精品无码AV无码| 亚洲AⅤ永久无码精品三区在线| 精品亚洲国产成人AV不卡| 亚洲熟悉妇女XXX妇女AV| 男人J放进女人P全黄动态图| 99热这里只有精品免费播放| 欧美性猛交一区二区三区精品| А√在线天堂官网| 婷婷俺也去俺也去官网| 精品VPSWINDOWS妇女| 亚洲日韩欧洲无码A∨夜夜| 男人忍不住挺进去了怎么回事 | 无码精品人妻 中文字幕| 国产精品丝袜无码不卡一区| 亚洲精品中文字幕无码专区| 久久久久久国产精品免费免费| 999久久久精品国产消防器材| 色综合久久久久综合体桃花网| 国精产品一区一区三区有限在线| 亚洲成在人线在线播放无码| 精品系列无码一区二区三区| 99久久无色码中文字幕人妻蜜柚| 四川少妇BBW搡BBBB槡BBBB| 激情五月综合 香亚洲| 亚洲熟伦熟妇AV无码专区| 欧美黑人一级爽快片婬片高清| 办公室撕开奶罩揉吮奶漫画| 上边一面亲下边一面膜的注意事项| 国产旡码高清一区二区三区| 亚洲AV成人精品网站在线播放| 乱码A区D区C区| 大学生高潮无套内谢视频| 无码人妻精品一区二区蜜桃百度| 饥渴的少妇2中文字幕| 97精品伊人久久大香线蕉app | 亚洲一码和欧洲二码的尺码区别 | 国产免费不卡午夜福利在线| 在糖心VLOG唐伯虎女主角是谁| 色婷婷成人AV电影| 久久99精品久久久久久野外| 办公室揉弄高潮嗯啊免费视频| 亚洲AV永久天码精品天堂DL| 久久无码人妻精品一区二区三区| A级国产乱理伦片在线播放| 无码午夜成人1000部免费视频| 护士HD老师FREE性ⅩⅩⅩⅩ| japanese国产在线观看| 卫生间被教官做好爽HH视频| 精品欧美一区二区三区久久久| 中文字幕韩国三级理论无码| 人善交VIDEOS欧美3D| 含羞草亚洲AV无码久久精品| 影音先锋手机AV资源站| 天天摸天天摸色综合舒服网| 精品无码中文字幕在线| 成人无码精品一区二区三区亚洲区 | 国产成人AV综合亚洲色欲美女| 亚洲AV永久无码精品九九| 欧美与黑人午夜性猛交久久久| 黑人疯狂巨大XXⅩ0O0| 中文字幕无码乱码人妻系列蜜桃| 无码精品人成人片在线观看| 年轻漂亮的女邻居观看在线视频| 国产午夜性春猛交ⅩXXX| OM老熟妇DHXⅩXXX| 午夜亚洲WWW湿好大| 欧美人与动牲交A精品| 国产精品亚洲А∨无码播放不卡| 最新无码A∨在线观看| 亚洲AV成人无码网站在线| 人禽杂交18禁网站| 黑人大鸡吧操逼日本女人| 24小时日本高清在线播放| 亚洲AV无码成人黄网站在线观看 | 国产精品对白刺激久久久| 野花视频免费观看| 色婷婷婷亚洲综合丁香五月| 美美女高清毛片视频免费观看| 公和我做好爽添厨房在线观看| 147VT最大但人文艺术| 亚洲AV永久无码精品一区二区国| 蜜臀AV无码一区二区三区小说 | 妺妺窝人体色WWW在线小说| 国内精品自线一区二区三区2| 成人毛片18女人毛片免费看快色| 亚洲精品国产成人AV蜜臀| 人人鲁人人莫人人爱精品| 久久婷婷五月综合色欧美| 国产乱亲BBBB| 成人每日更新在线不卡| 综合无码一区二区三区| 亚洲精品无码久久久久AV麻豆| 天天躁夜夜躁天干天干2020 | 韩国好看女性高级感美妆| 丁香五月天天综合亚洲| 99久久伊人精品综合观看| 亚洲午夜无码久久久久| 性饥渴的农村熟妇在线视频| 农村寡妇精品一区二区三区| 精品熟女少妇AV免费观看| 国产精品女同久久久久电影院 | 亚洲欧美日本A∨在线观看 | 在线欧美精品一区二区三区 | 免费私人家庭影院| 国产午夜亚洲精品理论片不卡| 第九午夜不卡影院| AV无码久久久久不卡蜜桃| 玉蒲团Ⅲ艳乳欲仙| 小雪尝禁果又粗又大的中国地图| 三上悠亚SSNI-542在线| 欧美在线视频二区| 免费无码成人AV在线播| 久久久久久久久久精品电影| 狠狠躁天天躁无码中文字幕图| 国产精品国产三级国产AN| 大胸年轻继拇HD无码| YY6090新视觉影院| 51精产国品一二三产区| 玉蒲团Ⅱ之性战奶水潘金莲小说| 亚洲欧美一区二区成人片婷婷| 亚洲 欧美 叧类人妖| 日本无人区一线影视| 麻豆国产成人AV在线播放| 久久99精品久久久久久久不卡 | 野花香视频在线观看社区| 无码人妻少妇伦在线电影| 上到少妇叫爽TUBE| 日韩精品卡2卡3卡4卡5| 免费A级毛片在线看| 娇妻系列交换27部多P小| 国产人无码A在线西瓜影音| 国产JJIZZ女人多水喷水| JIZZJIZZ国产精品久久| 91夜黄性一交一乱一色一情人| 在线观看成人无码中文AV天堂不| 野花视频在线观看| 亚洲综合激情另类小说区| 午夜爽爽爽男女污污污网站| 无码国产欧美日韩精品| 天天躁日日躁狠狠躁性色AVQ| 四虎无码永久在线影库网址一个人 |